KARVINÁ / Mapka s parkovacími místy a koutek pro děti – vše pro spokojenost návštěvníků hudebního festivalu Dolański Gróm, na kterém 16. června Feel, Lombard a Kryštof .

– Jelikož předpokládáme několikatisícovou návštěvnost, chceme zejména těm, kteří přijedou do Karviné autem, zjednodušit život. Proto jsme připravili mapku s parkovacími místy v bližším i dalším okolí parku B. Němcové, kde se koncerty budou konat – vysvětlil za pořadatelé, tedy Místní skupinu PZKO Karviná-Fryštát, Leszek Koch.

Zároveň dodal, že díky spolupráci MS PZKO s Nadaci OKD, bude v parku připraven i koutek pro děti. – Samozřejmě v něm nebudou chybět rozličné atrakce, například malování na obličej – upřesnil Koch.

Festival začíná v 17 hod., vstup od 16 hod. Mapku s parkovacími místy a aktuální festivalové informace najdete na facebookovým profilu pořadatelů.

Štítky:

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Walizki

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.