Pokud jste zároveň nadšeni Chopinovou hudbou a fotografií, tato soutěž je pro vás ta pravá! Mezinárodní fotografická soutěž ArtChopin 2019 ocení ta díla, která vyzařují hudbu a charakter Fryderyka Chopina v nejzajímavější umělecké podobě.

„Fotografie má být formou uměleckého vyjádření inspirovaného prací a životem významného umělce, jehož hudba je jedním z nejdůležitějších prvků světového kulturního dědictví,“ vysvětluje Grzegorz Czarnecki ze sdružení „1839“, které pořádá soutěž.

Oceněná díla budou představena během výstavy na Umělecké akademii ve Štětíně. Vernisáž se uskuteční 17. října.

Soutěž je otevřená. Chcete-li se zúčastnit, musíte se zaregistrovat na webových stránkách soutěže (formulář bude k dispozici od 1. do 24. září 2019) a poté odeslat e-mailem maximálně 4 soutěžní příspěvky.

Uzávěrka přihlášek je 24. září a podrobnosti soutěže a její pravidla naleznete zde.

(indi)

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Walizki

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.