Na Velikonoční neděli pozvalo Amatérské divadlo MS PZKO Milíkov-Centrum na premiéru dvou jednoaktovek Izabely Kraus-Zur s názvy „V síti“ a “ Holiday“. Jednoaktovky můžete zhlédnout dnes v 16 hodin a příští neděli rovněž v 16 hodin v Domě PZKO Milíkov-Centrum.

Během premiéry diváci se zatajeným dechem sledovali počínání talentované a sehrané skupiny herců, kteří ztvárnili postavy z těchto humorných her, které Izabela Kraus-Żur napsala v nářečí.

První jednoaktovka “ V síti“ vyprávěla o dobrodružstvích manželského páru, který se rozhodl vyzkoušet si internet – při hledání náhradních dílů a lásky. Po přestávce přišel čas na druhou jednoaktovku “ Holiday“. Děj nás přesunul do domu hlavních hrdinů, kteří se spolu se svými přáteli chystají na společnou dovolenou. A přestože jejich plány vůbec nevyšly podle očekávání, ani v této hře nebyla nouze o humor. Herci se svých rolí zhostili s velkým nasazením a energií a poskytli divákům skutečnou zábavu.

Jednoaktovky režírovala Halina Wacławek.

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Gorolskiswieto.cz

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.