BYSTŘICE / Dětský cyklistický sraz, který pořádá cyklistický oddíl Polského turisticko-sportovního spolku „Beskid Śląski“, se letos uskuteční v neděli 26. května 2024. Na výběr jsou dvě trasy lišící se délkou a stupněm obtížnosti.

Organizátoři připravili dvě trasy, z nichž si můžete vybrat: kratší pro začínající malé cyklisty a delší pro ty, kteří již absolvovali více než jeden výlet na kole. Trasy začínají a končí v Bystřici. Sraz začíná ráno v parku před Polským domem v Bystřici a končí obědem na stejném místě. Další informace, přihlášku a úplné a pravidelně aktualizované pravidla srazu naleznete na www.rajd.cz.

Pozor: Přihlášky budou přijímány do pátku 17. května 2024. Chcete-li se srazu zúčastnit, vyplňte prosím přihlašovací formulář.

Cílem organizátorů srazu je propagace aktivního odpočinku na kole jako prostředku integrace rodiny, podpora cykloturistiky, poznávání krajiny Zaolší, oslava Světového dne cyklistiky a především zábava v dobré společnosti!

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Walizki

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.