Ewa Farna zopakuje svůj narozeninový koncert v největší české hale. Do O2 areny se vrátí 22. března 2024 s téměř stejným programem. Předprodej vstupenek v sítích Ticketportal a Ticketmaster bude zahájen v pátek 27. října 2023 v 8:00 hodin.

„Tak s tímhle jsem fakt nepočítala… a snad se nepřepočítám. Ale OBROVSKÉ množství zpráv od Vás fanoušků, kteří na mé oslavě 30tin nemohli z různých důvodů být, nesehnali už vstupenky nebo si to chtěli zopakovat ještě jednou, mě po týdnu po vyprodaném koncertě přesvědčilo….,“ napsala na Facebooku s tím, že to bude poslední šance vidět show v O2 areně.

Zároveň oznámila, že ačkoli formát druhého koncertu zůstane stejný jako ten první, některé drobné prvky se změní. Předprodej vstupenek v sítích Ticketportal a Ticketmaster bude zahájen v pátek 27. října 2023 v 8 hodin ráno.

Ti nejnetrpělivější fanoušci, než se vydají na koncert do O2 Areny, mohou ještě letos 28. října 2023 zhlédnout koncert Ewy Farné „30“ ve varšavském klubu Progresja.

Ewa Farna vyprodala O2 Arenu a oslavila své 30. narozeniny. Vystoupily také soubory ze Zaolší

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Těrlické Filmové léto

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Ministerstwa Spraw Zagranicznych w ramach konkursu pn. Polonia i Polacy za granicą 2023 ogłoszonego przez Kancelarię Prezesa Rady Ministrów.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/autorów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Ministerstwa Spraw Zagranicznych oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego