BYSTŘICE / V sobotu měli v Bystřici Hawaii Party. Podívejte se, jak se bavili účastníci jejího 10., jubilejního ročníku. 

Pořadatelé sobotní Hawaii Party připravili hodně atrakcí pro děti. Ty se nejdříve mohly zúčastnit soutěže o nejlepší hrad z písku. Všichni soutěžící pak byli v rámci odměny zvěčnění na fotografiích. Společné foto bude vystaveno v Parku Clubu Q.

Pro děti byl například připraven i nafukovací hrad nebo speciální bar, ve kterém malí účastníci párty si mohli namíchat drink dle své představivosti. Nemalý zájem byl i o malování na obličej.

– Začátek akce je zejména pro děti, máme různé hry a soutěže, ale i Juniorskou školu drinků. Tentokrát párty začala o hodinu dříve než obvykle, právě kvůli dětem. Mohou si zde pohrát na největším, alespoň dle mého názoru, pískovišti ve Slezsku – řekl jeden z pořadatelů akce Tomasz Kantor.

K nejvíce oblíbeným míchaným nápojům patří mojito. – Všichni ho znají a vědí, jak chutná. Letos máme novinku – drinky na ginu – prozradili Monika a Jakub.

Hvězdou večera byl Dan Nekonečný a jeho pět tanečnic. Vystoupil po půlnoci, a sklidil úspěch. Podle pořadatelů 10. ročník Hawaii Party přilákal 1,5 tisíce návštěvníků.

AS/(tnj)

Štítky: ,

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Gorolskiswieto.cz

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.