OLDŘICHOVICE / Tuto sobotu na tradiční svátky žní zve také místní skupina PZKO v Oldřichovicích. 14. Dožinky na Fojství odstartují ve 13.00 hod.

Pochod, po kterém se odehraje představení tradičního dožinkového obřadu, vyjde v 15.00 hod. Kromě souboru Oldrzychowice v rámci programu vystoupí také Oldrzychowicki Dziecka, Małe Oldrzychowice, Kapela Romana Jakubka nebo soubor Forgatós Tancegyuttes z Maďarska.

V sobotu se naskytne příležitost vyzkoušet akrojógu společně s Dorotkou a Janem Špalkovými. Večer pak akci doplní hudba CONTIBANDu a DJ Bartnického.

Samozřejmě, dožinký i tentokrát se neobejdou bez domácí kuchyně, předvádění řemesel, loterie ale také výborné kávy připravované profesionálními baristy. Děti se mohou těšit na hry, poníky, šplhání, trampolínu nebo rodinný piknik.

kc

Štítky: , ,

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Gorolskiswieto.cz

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.