Po úspěšné loňské výstavě Galerie města Třince podruhé vyzývá amatérské i profesionální umělce z regionu, aby přinesli a vystavili svá díla.

Umělecká díla budou umístěna v prostoru knihovny umění Galerie města Třince od 1. 9. – 30. 10. 2017.

Tématem pro letošní ztvárnění má být dobro a zlo.

„Každý ze zúčastněných bude mít prostor vystavit dvě díla reprezentující tyto protipóly. Může se jednat o libovolnou formu nebo médium, jako je například fotografie, malba, kresba, video, socha, instalace, performance či audio,“ uvedla Katarína Klusová, kurátorka Galerie města Třince

Zúčastnit se může kdokoliv starší 15 let, který se přihlásí do konce června na e-mail:  kurator@knihovnatrinec.cz nebo telefonicky na 604 22 88 17.

„Do termínu výstavy se budou konat 3 individuální setkání, která budou průběžně mapovat vznikající či hotová díla, kterým se budeme snažit najít co nejvhodnější umístění v prostorech galerie,“ dodává kurátorka.

Štítky: ,

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Gorolskiswieto.cz

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.