MILIKÓW / Oblečení, boty, hračky a knihy bylo možné zakoupit na Dětském bazárku, který se konal minulý víkend v Milíkově.

Mám doma tři děti, které rostou a potřebují větší a větší oblečení. Nové jsou někdy velmi drahé. Oblečení z druhé ruky je často kvalitnější než nové z obchodu. Také oblečení, ze kterého mé děti vyrostly, mohou použít jiní. Proto se zrodil nápad uspořádat bazárek,“ řekla redakci Beata Bubiková, iniciátorka Dětského bazárku.

S organizací pomáhají maminky ostatních dětí a je třeba zapojit i tatínky, kteří se o děti starali během akce a příprav.

„V pátek jsme připravili stoly a věšáky, obdrželi zboží určené k prodeji, vše bylo třeba označit. V sobotu se věci prodávají, a co se neprodá, musí se vrátit majitelům,“ vysvětlila organizaci akce Bubíková.

Výtěžek ve výši 9 000 korun byl rozdělen mezi SRPŠ a Macierz Szkolnou v Milíkově.

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Reklama

REKLAMA Reklama
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Ministerstwa Spraw Zagranicznych w ramach konkursu pn. Polonia i Polacy za granicą 2023 ogłoszonego przez Kancelarię Prezesa Rady Ministrów.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/autorów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Ministerstwa Spraw Zagranicznych oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego