HRÁDEK / Minulou sobotu se v Hrádku v areálu TJ Sokol konal „Den pro všechny, aneb náhrada za všechny neuskutečněné obecní akce“. Pořadatelem společenské a sportovní akce byla obec Hrádek.

„Vzhledem k situaci způsobené pandemií jsme byli nuceni zrušit všechny akce, které pro naše obyvatele během roku pořádáme. Zbývala už jen Spartakiáda spolků. Akce trvala celý den, probíhaly nejen sportovní soutěže, byl připraven také kulturní program, program pro děti,“ vysvětlil starosta Hrádku Robert Borski.

Program začal před polednem, členové místních spolků soutěžili v nejrůznějších netradičních disciplínách. Zúčastnilo se deset týmů. Na startovní listině nemohl chybět tým Místní skupiny PZKO Hrádek, který nakonec získal první místo.

Odpoledne se děti bavily s klauny Poppy a Adélkou. Hasiči předvedli hasičskou techniku a požární sport. K tanci hrála dechovka Jablunkovanka. Na závěr organizátoři naplánovali koncert skupiny Izabel a zábavu s DJ Songy.

K dispozici byl také skákací hrad, malování na obličej a cukrová vata. Milovníci vaření si užili minikurz vaření s finalistkou MasterChefa Evou Tomečkovou.

Přestože počasí nebylo příliš slunečné, akce přilákala mnoho návštěvníků.

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Gorolskiswieto.cz

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.