CIERLICKO / Polská základní škola Żwirki a Wigury v Těrlicku má pro rodiče zajímavé informace. Od září bude v budově školy fungovat také Základní umělecká škola Art Inspirion.

„Ředitelka umělecké školy mě požádala, zda by mohla mít sídlo školy právě v naší budově. Samozřejmě jsem souhlasila, protože v tom vidím mnoho výhod pro naše žáky. Chci, aby v naší budově měli co nejvíce mimoškolních aktivit. A samozřejmě to je také velké plus pro rodiče, kteří nemusí své děti vozit na jiná místa, například na hodiny hry na klavír,“ řekla Barbara Smugala, ředitelka školy v Těrlicku.

Kromě výuky hry na nástroje nabízí škola lekce tance a výtvarné výchovy. „Nabízejí také velmi atraktivní umělecké a výtvarné kurzy v angličtině,“ dodává ředitelka Barbara Smugala.

Štítky: ,

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Walizki

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.