OSTRAVA / Krajští radní dnes učinili další kroky k rozdělení personální unie Nemocnice s poliklinikou Havířov a Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj a vytvoření nového managementu obou nemocnic. Naplňují tak usnesení krajského zastupitelstva z června tohoto roku. 

Z funkce ředitele Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj byl proto odvolán Jiří Matěj. Krajská rada zároveň vyhlásila výběrové řízení na uvolněné ředitelské místo. Do doby jmenování nového ředitele či ředitelky bude nemocnici řídit vedoucí odboru zdravotnictví Krajského úřadu Moravskoslezského kraje v Ostravě Pavel Rydrych.   

Havířovská nemocnice má samostatné vedení už od 1. srpna 2019, kdy byl do funkce ředitele Nemocnice s poliklinikou Havířov jmenován vítěz výběrového řízení Norbert Schellong.

 

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Walizki

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.