REGION / S nápadem a umělecky. Nadace Fundacja Edukacji Polonijnej vyhlásila soutěž pojmenovanou Polsko v mých očích, která je určená polonijním dětem. Soutěžní práce je třeba zaslat do 2. července.


Soutěž je rozdělená do dvou věkových skupin. Mladší skupina – pro děti 5-9 – má za úkol navrhnout plakát, který zobrazí to, co se malému umělci zobrazí pod pojmem Polsko. Technika práce je libovolná. Starší děti, ve věku 10-15 let mají za úkol stát se zaměstnancem cestovní kanceláře a vytvořit nabídku propagující Polsko.

Vítěze soutěže poznáme už 5. července. Cenou je přístup zdarma k výuce ve vzdělávacím projektu Polonijka Polonijna Szkoła Podstawowa. Podrobnosti najdete na webových stránkách pořadatele.
kc

Štítky:

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Gorolskiswieto.cz

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.