DOLNÍ LUTYNĚ/ Klub Mladých může spojit generace. V pátek 28. července na terase restaurace U Temů se konalo prázdninové setkání generací Klubu Mladých Místní skupiny Polského kulturně-osvětového svazu v Dolní Lutyni.

Na setkání se slov díků na pomoc v uspořádání karnevalu a oblastní akce dočkali aktivní členové a příznivci MS PZKO. Byl jim zároveň prezentován plán akcí na 2. pololetí letošního roku.

K nejvýznamnějším připravovaným akcím patří výlet, prelekce a setkání u příležitosti 70. let MS PZKO v Dolní Lutyni, které vzniklo 16. listopadu 1947.

V první části setkání se konal bowlingový turnaj. Každý úspěšný hod byl odměněn radostí a vítěznými pokřiky, neboť někteří s hráčů měli s bowlingem poprvé do činění, a emoce byly hodně velké.

Po úspěšném turnaji, ve kterém všichni zvítězili, na účastníky generačního setkání čekalo občerstvení u švédského stolu.

Akce by se nezdařila bez lidí, kteří mají velká srdce. Děkujeme všem členům a sponzorům.
Maria Sztwiertnia

Štítky: ,

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Těrlické Filmové léto

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Ministerstwa Spraw Zagranicznych w ramach konkursu pn. Polonia i Polacy za granicą 2023 ogłoszonego przez Kancelarię Prezesa Rady Ministrów.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/autorów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Ministerstwa Spraw Zagranicznych oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego