ČESKÝ TĚŠÍN / V sobotu 26. listopadu se v Českém Těšíně konal VII. ročník Barborkového turnaje v ringu, který uspořádala Místní skupina Polského kulturně-osvětového svazu v ČR (MK PZKO) Český Těšín-Centrum.

„Turnaj probíhal v příjemné sportovní atmosféře s respektem vůči pravidlům fair play. Hráči ringa mezi sebou udatně soupeřili a předváděli přitom skutečně profesionální úroveň tohoto sportu. Rivalita byla velmi patrná,” shrnuli průběh turnaje pořadatelé.

Na nejvyšší pozici skončil tým Místní skupiny PZKO z Karviné-Fryštátu. Hned za Karvinou, se ztrátou pouhého jednoho bodu, se umístilo družstvo Místní skupiny PZKO Český Těšín-Sídliště. Třetí příčku obsadil tým Místní skupiny PZKO Stanislavice.

Turnaje se zúčastnilo celkem sedm družstev. Nad jeho průběhem bděl tým rozhodčích ve složení: Leszek Franek, Leo Widenka a Andrzej Szymanik.

Překlad: Pygmalion

Štítky: ,

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Reklama

REKLAMA Reklama
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Ministerstwa Spraw Zagranicznych w ramach konkursu pn. Polonia i Polacy za granicą 2023 ogłoszonego przez Kancelarię Prezesa Rady Ministrów.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/autorów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Ministerstwa Spraw Zagranicznych oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego