TŘINEC-LÍŠTNÁ / První kulaté narozeniny Sdružení „Nikdy nejsi sám“ se konaly 1. září 2024 v Domě PZKO v Dolní Líštné a přilákaly četné přátele, příznivce a zástupce místní komunity. Tato výjimečná událost byla příležitostí společně oslavit deset let nepřetržité činnosti pro osoby se zdravotním postižením v našem regionu.

O všechny hosty se starali dobrovolníci, kteří měli plné ruce práce. Prodávali sladké občerstvení, nalévali různé nápoje a hráli si se svěřenci sdružení. Počasí se vydařilo a atmosféra byla plná radosti a nadšení. Od prvních okamžiků slavnosti byly děti ponořeny do her, obklopeny barevnými balónky a veselou hudbou. Součástí programu bylo umělecké vystoupení mažoretek, nechybělo ani vystoupení svěřenců sdružení. Jejich vystoupení nadchlo diváky.

Ve fotokoutku se zájemci vyfotili a do kroniky se zapisovala přání a pozdravy pro sdružení.

Vrcholem oslav byl koncert spřátelené kapely Conti band, která všechny přítomné příjemně naladila.

Síla komunity

Renata Czader, předsedkyně sdružení „Nikdy nejsi sám“, ve svém projevu zdůraznila význam tohoto mimořádného výročí: „Desáté výročí sdružení je nejen oslavou, ale také svědectvím o síle komunity, která dokáže překonávat těžkosti a měnit realitu k lepšímu. Během těchto deseti let dalo sdružení naději, podporu a radost mnoha lidem,“ uvedla Renata Czader.

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Těrlické Filmové léto

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Ministerstwa Spraw Zagranicznych w ramach konkursu pn. Polonia i Polacy za granicą 2023 ogłoszonego przez Kancelarię Prezesa Rady Ministrów.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/autorów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Ministerstwa Spraw Zagranicznych oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego