REGION / Studenti posledního ročníku humanitních oborů mají možnost se zúčastnit Východní zimní školy, která se bude konat od 28. února do 14. března 2019 ve Varšavě. Přihlášky lze již zasílat na níže uvedenou e-mailovou adresu.

Škola je určena všem studentům mladším 25 let. Podmínkou je připravování diplomové práce z oblasti dějin a současnosti střední a východní Evropy. Práce se může týkat historie, politických věd, mezinárodních vztahů, sociologie, filologie, literatury, kulturních studií, etnologie, geografie, práv nebo dokonce ekonomie, je tedy možné volit z celého spektra témat. V rámci školy se studenti účastní přednášek a seminářů vedených mezinárodním týmem lektorů. Samozřejmostí budou setkání a kulturní program.

Termín pro podání přihlášek končí 10. ledna. Důležitou informací je také to, že uchazeči mohou požádat o stipendium k úhradě výdajů spojených s pobytem nebo alespoň jejich části. O výběru budou zájemci informováni začátkem února. Více informací naleznete zde. Škola je organizována Východoevropským studiem.

kc

Štítky: , ,

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Gorolskiswieto.cz

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.