NEBORY / Mladí herci budou opět stát na jevišti, protože se blíží premiéra divadla GAPCIO. Již v neděli 2. prosince v 15. hodin se uskuteční v MK PZKO Nebory „Odpoledne s divadlem“. A organizátoři připravili několik překvapení.

Divadlo GAPCIO poprvé vystaví hru „Kde je Brzydal“, která vypráví příběh inspirovaný pohádkou „Ošklivé káčátko“. Divadelní soubor PZKO Milíkov vystoupí s hrou „Flacha“.

Není to však konec atrakcí. První překvapení zaujme lidi, kteří dosud nestihli připravit adventní věnec nebo vánoční ozdoby. V MK PZKO Nebory bude speciální stánek, kde můžou tyto věci koupit. A druhým překvapením je možnost zakoupit poslední knihu Izabely Wałaske, to znamená nebo „(Polo)pravdy a mýty o Polácích a Češích, čili historky přímo ze života“, pro kterou ilustrace připravil Bronisław Liberda.

kc

Štítky:

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Walizki

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.