BYSTŘICE / Letní šaty, košile hodící se do tropů a havajské věnce na krku. Jinak řečeno skoro povinný dress code Hawaii Party, která v sobotu proměnila Park PZKO v Bystřici na ostrov Oahu.

Na pláži, která vznikla z 60 tun písku, si užívaly nejdříve děti. Kromě běhání a válení se, nejdůležitějším jejich počinem byla účast v soutěži o nejkrásnější hrad z písku. Nejmladší účastníci akce se k této výzvě postavili čelem, a nejednou vytvořili celé obytné pískové komplexy budov.

-Nesnažíme se trhat rekordy návštěvnosti. Když přijde tisíc lidí, bude to ideální stav. Což vzhledem k počasí je velmi pravděpodobné – konstatoval předseda Klubu mladých Gróń Tomasz Kantor.

Po dostavění všech hradů a zámků se k zábavě připojili i starší účastníci akce. Na scéně se předvedla mistryně Česka v břišních tancích Dominika Němečková. Pak přišly na řadu ukázky havajských tanců a taneční soutěž Limbo.

Pořadatelé, tedy Klub mladých MS PZKO Bystřice, havajskou atmosféru doplnil i nabídkou exotických koktejlů v barech, plážovými melodiemi, světelnou show či ohňostrojem. Za mixážním pultem stál DJ Bobo. Akce trvala do úsvitu.
kc

Štítky: , ,

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Gorolskiswieto.cz

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.