ČESKÝ TĚŠÍN / Prázdninám zaručeně sluší hudba. Proto zpěvák Adam Bubík si pro své fanoušky přichystal letní dárek. Právě měl premiéru klip k jeho nejnovější písničce „Racji gram“, který přímo překypuje letní atmosférou.

„Ne nadarmo jsem porážel větrné mlýny, okolnostem navzdory“, to je část textu čerstvého kousku známého zpěváka. Adam přiznává, že už nějakou dobu se potýká s mnoha překážkami na cestě za poznáním sebe sama. Situaci má velmi těžkou, jelikož žije pod neustálým dohledem všech kolem. „Často se sám sebe ptám, jak mám být opravdu autentický ve světě komerce a sociálních sítí. Přeci v sázce je moje vlastní reputace. Zároveň však cítím, že stojí za to zkoumat a bojovat za krásu svého vlastního nitra, které přeci má každý z nás,“ hovoří o nové písni.

Aby v novém klipu vše klapalo, jak má, do jeho tvorby se zapojilo mnoho lidí. Hudební produkci měl pod palcem opět Mirosław Stępień, který stavěl na původním aranžmá samotného Adama Bubíka. Klip byl vytvořen ve spolupráci s Adam Mróz Photo Video. Točilo se dle scénáře manželky umělce, Pauliny Bubík Szkotkowské, která se navíc ujala těžké role režiséra.

Jelikož klip vznikal v zákoutích Českého Těšína i Cieszyna, jeho partnerem je právě město Český Těšín. Vyšperkování všech detailů klipu není vůbec jednoduché. „Scény jsme točili na začátku června, pak střih. Dokonce i dnes, těsně před premiérou, jsme ještě dotočili některé okamžiky, opravili poslední detaily a sladili celkovou barevnost klipu,“ vysvětluje Adam.

Nová písnička pravděpodobně bude i na příští zpěvákově desce. Celý prázdninový klip si můžete vychutnat právě zde.

kc

 

Štítky: ,

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Gorolskiswieto.cz

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.