Druhou příčku Steel Cupu stejně jako loni obsadili domácí Oceláři Třinec.

Mezinárodní hokejový turnaj Steel Cup, jehož se zúčastnily čtyři družstva, se konal v třinecké Werk Areně již potřetí. Poprvé vítězství slavili Oceláři, před rokem Nižnij Novgorod, letos Slovan Bratislava.

V prvním utkání Oceláři prohráli s Bratislavou (2:3), ve druhém v prodloužení vyhráli s Vítkovicemi (4:3), ve třetím – se švédským Linköpingem HC, rovněž vyhráli (3:2).

– Soustřeďujeme se dolaďování nového herního stylu. Jinak útočíme, jinak se bráníme. První zápas opravdu nebyl podle mých představ, další dva – když jsme se zaměřili na chyby a eliminovali je, dopadly o poznání líp. Nicméně potřebujeme ještě trochu času, abychom hru poskládali tak, jak potřebujeme – podotkl trenér Ocelářů Vladimír Kýhos.

V kanadském bodování si nejlépe z třineckých vedl obránce Vladimír Roth ( dva góly a dvě asistence). Nejvíce gólu nastřílel Zbyněk Irgl (šest).

Štítky: , , , , , ,

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Gorolskiswieto.cz

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.