NÝDEK / Obec Nýdek uspořádala v sobotu 20. července Bierfest. Jedná se o akci, která každoročně láká milovníky piva a zábavy. Můžete zde ochutnat nejrůznější druhy piva.

Bierfest není jen o pivu, ale nabízí také vystoupení hudebních kapel. V letošním roce se na programu festivalu objevily kapely Kryzys, Time a DJ Lost, které se postaraly o spoustu zábavy. Jako hvězda večera vystoupil slovenský zpěvák, skladatel, textař a producent Adam Ďurica.

Každá organizace, působící v Nýdku, měla svůj stánek s nabídkou tradičních regionálních jídel. Místní skupina Polského kulturně-osvětového svazu v Nýdku připravila výborné bramboráky a šťavnaté hamburgery. Samozřejmě nechybělo ani pivo a různé nealkoholické nápoje.

Pro nejmenší účastníky festivalu byly připraveny atrakce, jako například kolotoč, který dětem poskytl spoustu zábavy.

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Reklama

REKLAMA Reklama
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Ministerstwa Spraw Zagranicznych w ramach konkursu pn. Polonia i Polacy za granicą 2023 ogłoszonego przez Kancelarię Prezesa Rady Ministrów.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/autorów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Ministerstwa Spraw Zagranicznych oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego