DOLNÍ LUTYNĚ / V pátek 28. června polská základní škola v Dolní Lutyni slavnostně ukončila školní rok. Žáci, učitelé a rodiče se sešli, aby společně shrnuli uplynulý rok plný výzev, úspěchů a vzpomínek.

Shrnutí úspěchů

Tento školní rok byl pro základní školu v Lutyni výjimečný, protože se poprvé zúčastnila projektu Erasmus+. V rámci projektu měli žáci možnost vycestovat do města Kartuzy u Baltského moře, kde se seznámili s partnerskou Základní školou č. 2. Tento výlet byl nejen vzdělávacím dobrodružstvím, ale také příležitostí k navázání nových přátelství a získání mnoha nových zkušeností.

Na slavnostním setkání bylo také představeno vzpomínkové video s fotografiemi.

Dojemné okamžiky a poděkování

Během slavnostního zakončení školního roku poděkovala ředitelka Sabina Suchánek všem učitelům za pomoc, trpělivost a péči o děti. Vybraní žáci pak byli za své úspěchy odměněni knižními cenami a diplomy. Zvláštní ocenění získala Basia Szeliga, předsedkyně žákovské rady, za svou celoroční práci pro školu.

Všem žákům blahopřejeme k ukončení školního roku a přejeme jim krásné prázdniny!

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Walizki

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.