BUKOVEC / V sobotu 27. května večer se v Bukovci, v Domě PZKO, konal „MayBal“, na kterém se sešlo více než 100 účastníků a který nabídl večer plný zábavy, hudby a integrace. Akci pořádal Klub mládeže Bukovec.

Historie „MayBalu“ sahá až do doby vypuknutí COVID-19, kdy byl kvůli omezením zimní ples přesunut na květen. „Klubu mládeže se akce natolik zalíbila, že ji nyní pořádá pravidelně. Nás to zase těší, protože mladí lidé alespoň vědí, co je to veřejně prospěšná práce,“ vysvětlil Jakub Zogata, který rád podpoří své mladší kolegy prodejem v bufetu.

Polonézu je čas začít

Nápad uspořádat ples v květnu se ukázal jako trefa do černého. Na parketu se bavili mladí lidé z různých částí Zaolší. Večer začal tradiční polonézou a na programu byl i srdíčkový tanec.

Zajímavý program

Jedním z vrcholů večera bylo vystoupení břišní tanečnice Anny Marie Filipek, které bylo odměněno bouřlivým potleskem. Vrchol přišel o půlnoci – speciální program, který si připravili pánové z Klubu mládeže. Tradičně byly předány květiny dámám a kotiliony pánům, což plesu dodalo eleganci a šarm.

O hudební kulisu večera se postaral DJ Ondraszek, při jehož melodiích se účastníci bavili až do pozdních nočních hodin. Organizátoři mysleli i na chuťové buňky hostů, podávali večeři a připravili tombolu s atraktivními cenami.

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Reklama

REKLAMA Reklama
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Ministerstwa Spraw Zagranicznych w ramach konkursu pn. Polonia i Polacy za granicą 2023 ogłoszonego przez Kancelarię Prezesa Rady Ministrów.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/autorów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Ministerstwa Spraw Zagranicznych oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego