USTROŃ / V sobotu a v neděli na ústronském náměstí postavili své stánky řemeslníci nabízející regionální výrobky. Mezi vystavovateli byli i výrobci z mikroregionu Górolsko Swoboda, který získal právo používat značku „Górolsko Swoboda regionální produkt®“.

    Letos se konal již sedmý ročník Mezinárodní výstavy regionálních výrobků. Spolupořadateli akce byly MS PZKO v Jablunkově a Mikroregion Górolsko Swoboda. Organizátoři připravili pro návštěvníky výstavy také umělecký program. V sobotu odpoledne koncertovala kapela Bartnicky band, zatímco v neděli vystoupí kapela Rajwach.

    Probíhaly také workshopy, mimo jiné bylo možné si vyrobit směs bylinkových čajů. Návštěvu stánků však ztěžovalo vedro, které se od rána snášelo z oblohy.

    Komentáře



    CZYTAJ RÓWNIEŻ



    REKLAMA Těrlické Filmové léto

    REKLAMA
    Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

    www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

    Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
    Projekt finansowany ze środków Ministerstwa Spraw Zagranicznych w ramach konkursu pn. Polonia i Polacy za granicą 2023 ogłoszonego przez Kancelarię Prezesa Rady Ministrów.
    Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/autorów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Ministerstwa Spraw Zagranicznych oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego