BYSTŘICE / Babička a dědeček jsou slova, která si každé dítě spojuje s vřelostí, láskou a vším dobrým. Proto si děti z bystřické mateřské školy připravily nádherný program u příležitosti Dne babiček a dědečků.

Ředitelka mateřské školy Monika Poloková přivítala hřejivými slovy vážené babičky a dědečky, kteří zaplnili tělocvičnu do posledního místa. Vzácní hosté mohli obdivovat dovednosti svých vnoučat při prezentaci písniček a tanců. Malí umělci se svých rolí zhostili s velkým citem a nasazením. Tímto způsobem mohli poděkovat za úsilí babiček a dědečků, které jim věnovali při jejich výchově. Prarodiče odměnili malé umělce bouřlivým potleskem.

Rádio Stonožka

Zatímco se na pódiu střídala jednotlivá oddělení, mohli si prarodiče poslechnout reportáž Rádia Stonožka. Děti odpovídaly na otázky – Co dědeček rád dělá? Co ráda dělá babička? Odpovědi byly velmi zajímavé, někdy rozesmály až k slzám.

Na závěr všechna vnoučata obdarovala své blízké vlastnoručně vyrobeným kalendářem.

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Reklama

REKLAMA Reklama
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Ministerstwa Spraw Zagranicznych w ramach konkursu pn. Polonia i Polacy za granicą 2023 ogłoszonego przez Kancelarię Prezesa Rady Ministrów.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/autorów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Ministerstwa Spraw Zagranicznych oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego