REGION / Polský svaz mládeže v České republice i letos pořádá Prázdniny v Zaolší. Je nejvyšší čas odeslat přihlášky.

Prázdniny v Zaolší je projekt, který běží od roku 2018. Zaměřuje se na realizaci prázdninového programu v polštině pro děti z polských škol v našem regionu.

Letošní příměstské tábory se budou konat od 4. července do 26. srpna 2022.

Program pro děti od 6 do 11 let

Program, který probíhá formou příměstských táborů, je připraven pro děti od 6 do 11 let. Děti tráví čas se svými vychovateli od 7:30 do 16:30. Letos bude program probíhat na čtyřech místech: v Českém Těšíně, Třinci, Bystřici a Karviné. Děti se mohou registrovat na kterémkoli místě bez ohledu na to, kde bydlí.

Cena za jeden den je 180 Kč. Cena zahrnuje oběd, 2 svačiny a nápoje. Děti se mohou zúčastnit libovolného počtu aktivit – stačí tuto informaci napsat do přihlášky. Přihlášky je třeba zaslat nejpozději 5 dní před zahájením aktivit.

Kultura a učení formou zábavy

Kromě dnů plných sportu a zábavy se účastníci budou moci seznámit s různými civilizacemi, tradicemi a kulturami. Zjistí například, jak se vyrábí máslo nebo jak se vyrábí elektřina a teplo. Mohou si hrát na detektivy nebo prožívat dobrodružství.

Program a přihlášky naleznete na adrese www.smprc.cz.

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Gorolskiswieto.cz

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.