KARVINÁ, ORLOVÁ / V pátek 14. září v Karviné a v neděli 16. září v Orlové si milovníci starých aut přijdou na své. V rámci 8 ročníku Rally po památkách Těšínského Slezska se veteráni na čtyřech kolech zastaví v Karviné. V Orlové se pak bude konat setkání veteránů.

Pořadatelem rally je Klub automobilových veteránů z Cieszyna. V Karviné, kdy se řidiči vydají na prohlídku Zámku Fryštát, jejich auta budou před zámkem vydaná na pospas pohledům zhruba od 12 do 16 hod.

Setkání veteránů v Orlové se bude rovněž konat poosmé. Auta budou vystavené k obdivu na Starém náměstí v Orlové-Městě. Na programu jsou kulturní vystoupení, hry jsou připravené pro děti i dospělé. Pořadatelem akce je Spolek Václavka.

red

Štítky:

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Walizki

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.