REGION / Pro všechny naše čtenáře jsme připravili soutěž Poznej Dům PZKO. Vítězové jednotlivých kol si budou moci vybrat cenu – publikaci anebo poukázku v hodnotě 30 PLN do Cafe Muzeum v Cieszyně.


    Princip soutěže je opravdu velmi jednoduchý. Podle fotografií je třeba uhádnout, čí je to Dům PZKO, tedy které Místní skupiny PZKO, ve které obci se nachází. Máme pro vás i malou nápovědu: tentokrát je to někde mezi Třincem a Návsím.

    Odpovědi posílejte na info@zwrot.cz, ve zprávě uveďte Konkurs 3. Kromě odpovědi sdělte rovněž své jméno, příjmení, adresu a telefonní číslo. Na odpovědi čekáme do zítřejšího dne, tedy do úterý 31. července, do 14 hod. Jméno vítěze bude zveřejněno na našem portálu ve stejný den.

    Pozor! Zúčastnění se soutěže je bráno jako souhlas ke zpracování osobních údajů redakci Zwrotu.
    red

    Štítky:

      Komentáře



      CZYTAJ RÓWNIEŻ



      REKLAMA Gorolskiswieto.cz

      REKLAMA
      Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

      www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

      Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
      Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
      Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.