REGION / Mozaika talentů se představí v létě v Żywcu. Na přelomu června a července tam totiž proběhne 16. ročník Mezinárodního festivalu tvořivosti „Kaleidoskop talentů“. Přihlášky lze zasílat do 5. května.

K výběru je několik festivalových kategorií: zpěv, tanec, móda a modeling, malířské umění spolu s grafikou a dekorativním uměním, malé divadelní formy, cirkusové umění jako originální žánr a instrumentální styl. V žyvěckém divadle pod širým nebem Pod Grójcem se budou moci představit všechny talenty do 23 let.

Spolu s vyplněným formulářem je třeba zaslat shrnutí úspěchů a seznam účastníků. Dotazy ohledně podmínek vystoupení je třeba posílat na mailovou adresu natallia.polkh@gmail.com. Každý účastník obdrží diplom a upomínkový předmět. Vedle hlavního vítěze v každé věkové kategorii bude udělená rovněž cena publika, je také ocenění publika, pohár starosty a Grand Prix.

Cílem festivalu je integrace umělců z různých evropských zemí, a také motivace mladých talentů. Pořadateli akce jsou Městské kulturní centrum v Żywcu a Nadace Inicjatywa ze Świdnici.

kc

Štítky:

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Gorolskiswieto.cz

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.