ČESTKÝ TĚŠÍN / Lhůta pro předkládání návrhů v soutěži Nové iniciativy 2017 byla prodloužena do pondělí 26. března.

– Jsme rádi, že do soutěže Nové iniciativy 2017 bylo přihlášeno mnoho zajímavých aktivit. Mezi nominacemi jsou i ty, které již byly realizovány v minulých letech, ale jejich charakter je plně kompatibilní s novými formami kulturních, vzdělávacích a sportovních aktivit naší organizace. Proto jsme se rozhodli změnit pravidla soutěže a rozšířit jej i o iniciativy, které se poprvé uskutečnily před rokem 2017 a mají inovační ráz – vysvětlila předsedkyně Polského kulturně-osvětového svazu Helena Legowicz.

Zároveň Hlavní výbor PZKO, iniciátor soutěže, vybízí všechny Místní skupiny PZKO, které neposlaly své návrhy jen kvůli požadavku zavedení nové události v roce 2017, aby své návrhy do soutěže přihlásily. Aby Hodnoticí komise mohla vzít v potaz i tyto iniciativy, termín uzávěrky byl přesunut na 26. března.

red

Štítky: , ,

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Gorolskiswieto.cz

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.