VISLA / Pokud jste fanoušky zimních sportů, máme pro vás skvělou zprávu. Tento víkend si můžete zalyžovat na svazích Slezských Beskyd. Přinášíme seznam otevřených lyžařských středisek.

Lyžařské středisko Bílý kříž

Lyžařská sezóna zde byla zahájena již minulý pátek 3. prosince, ale v omezené podobě s jedním vlekem. Od 11. prosince bude lyžařský areál v plném provozu od 8:00 do 20:00. Sjezdovky jsou určeny pro začátečníky, ale i pro ty, kteří již umí lyžovat. Více informací najdete ZDE.

Lyžařský vlek „Ski Siglany“

Využit můžete velký a malý vlek, sjezdovka je otevřená denně od 8.00 do 21.00 s přestávkou na úpravu od 16.00 do 17.00.

Sjezdovky jsou různých obtížností, vhodné i pro děti a začátečníky, více informací ZDE.

Lyžařská vlek „Stok“

Sedačková lanovka je stále ve výstavbě, ale můžete využít pomu a sáňkařskou dráhu, zejména proto, že jsou dnes od 8:00 do 10:00 v provozu zdarma. V sobotu a v neděli budou v provozu od 8:00 do 16:00, více informací ZDE.

Připravují se

Lyžařské střediško „Soszów“

Zahájení lyžařské sezóny je naplánováno na příští středu 15. prosince. Modrá sjezdovka č. 2 bude otevřena od 8:00 do 20:00 hodin, více informací ZDE.

Ski „Severka“

Zahájení zimní sezóny se plánuje také na sjezdovkách na české straně. Ski Severka v Dolní Lomné zahájení naplánovala na neděli 26. prosince, ale aktuální informace je třeba sledovat na webových stránkách ZDE.

Máme skvělou zprávu i pro milovníky běžek

Od dnešního dne, 11. prosince, začíná zimní sezóna také v lyžařském středisku Pustevny, kde můžete využít 57 kilometrů běžeckých tratí. Kromě toho si můžete na místě zapůjčit běžky od 8:30 do 15:00.

Připraveny jsou také trasy ve Vendryni, Na Odmiarku, o kterých na Facebooku informovala obec Vendryně.

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Gorolskiswieto.cz

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.