ČESKÝ TĚŠÍN  / 8. března budeme moci vidět archivní představení Polské scény Těšínského divadla  „Vraťme se do starých časů aneb polské   meziválečné písně“(„Powróćmy jak za dawnych lat, czyli polskie piosenki międzywojenne”). A zdarma!  Samozřejmě online.

Představení, které se těší pořád velké oblibě, režíroval v roce 2016 Bogdan Kokotek. Díky nádherným dobovým kostýmům a nestárnoucím melodiím je to představení, které je atraktivní také pro české diváky.    

„Bude to náš dárek všem ženám. Divákům tímto  chceme poslat další pozdrav a také vzkaz, že nám velmi chybí přímý kontakt se zaplněným publikem,“ říká Bogdan Kokotek, režisér představení a umělecký vedoucí Polské scény.      

Odkaz na představení naleznete na novém webu Těšínského divadla, o kterém jsme psali zde, a také na facebookovém profilu divadla.

(indi)

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Walizki

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.