ČESKÝ TĚŠÍN / Již v prvním týdnu nového školního roku začínají zkoušky Dětského souboru Rytmika, který působí v rámci HV PZKO.

První informační setkání se bude konat v sále Domu PZKO na Božkově ulici v Českém Těšíně v pondělí 2. září. Tam se také budou  v pondělky a čtvrtky konat hodiny tance.

Zkoušky budou vést Renata Milerska a Katarzyna Lasota-Muszynska, nejstarší skupinu bude učit Roman Kulhanek.

Děti jsou rozděleny do několika věkových skupin: 1. skupina – předškoláci, tj. děti ve věku 4 a více let, 2. skupina – nejstarší předškoláci a 1. třída, 3. skupina – děti z 2. a 4. třídy, 4. skupina – třídy V-VI, V skupina – od 7. třídy.

Pokud chcete přihlásit Vaše dítě, můžete přijít v prvním týdnu na zkoušku souboru nebo můžete také poslat přihlášku e-mailem na milerska.renata@gmail.com. Za hodiny je třeba platit, ale 800 Kč za šest měsíců je spíše symbolická částka (pro třetí a další děti je poskytována 50% sleva).

„Srdečně zveme všechny mladé tanečníky do dětského tanečního souboru Rytmika,“ říká Renata Milerska.

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Walizki

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.