TŘINEC / Na konci ledna se dozvěděli, že budou reprezentovat Česko v semifinále Eurovize. Teď čeká Lake Malawi hodně práce.

Zpěvák kapely Albert Černý navštívil v pátek třinecký magistrát, kde se setkal s primátorkou města Věrou Palkovskou. Primátorka mu poděkovala za reprezentování Třince a jako dárek mu věnovala zelený čaj s čajovou konvicí. Pak se. Albert Černý nechal přemluvit k sólovému zpěvu.  

Albert Černý rovněž poděkoval všem fanouškům kapely za hlasy, které popostrčily Lake Malawi do semifinále Eurovize. Zároveň přiznal, že kapelu teď čeká doba nabitá cestováním a práci. Již brzy se totiž vydají na Ukrajinu, kde budou vystupovat na ukrajinské edici Eurovize, pak se vydají do Izraele, kde vznikne krátké prezentační video kapely.  

Po Eurovizi se Lake Malawi vrácí do Třince, kde 25. května vystoupí na Festivalu PZKO.

Štítky: ,

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Walizki

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.