REGION / Nejlepší nápad na sobotu? Nejdříve trochu sportovní aktivity na hřišti, pak taneční zábava. Tento jednoduchý a účinný způsob již několikrát vyzkoušeli členové SAJ, tedy Akademického sdružení Jednota (Sekcja akademicka Jedność) Hlavního výboru PZKO, naposledy v sobotu na tradičním SAJfestu.

Začátek akce byl sportovní. Počasí přálo, takže nic nebránilo utkáním o titul plážových „volejbalových mistrů SAJ“, které se odehrály na hřišti v Českém Těšíně. Bronz si odnesli studenti z Brna, stříbro vybojovali vysokoškoláci z Prahy, zlato pak Veteráni. Večer se akce přesunula do Domu PZKO v Bystřici. Tentokrát se jednalo o ryze společensko-taneční bod programu.

Nejdříve k tanci hrála skupina „HEY!!!“, která, jak sdělil šéf SAJ Adam Farny, vznikla před čtyřmi lety u příležitosti plesu Lékařské fakulty Ostravské univerzity. Pak si hudební nadílku vzal na starost DJ Ondraszek, a pilně pracoval až do ranních hodin.
kc

Štítky: ,

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Walizki

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.