ČESKÝ TĚŠÍN / Nejlepší Nové iniciativy PZKO 2017 z pohledu diváků a poroty budou vyhlášené 13. června v 16 hod. v Domě PZKO na Božkově ulici během dílen uspořádaných na závěr soutěže.

Pořadatelem soutěže Nové iniciativy PZKO 2017 je Hlavní výbor Polského kulturně-osvětového svazu. Po tom, jak jsme na webu Zwrotu a v novinách představili 11 iniciativ, bylo vyhlášeno veřejné hlasování na nejlepší, které skončilo 31. května. Výsledky hlasování budou zveřejněny, stejně jako rozhodnutí poroty, tentokrát ne během galavečera, ale během dílen.

„Cílem naší soutěže je už několik let nejenom hledání nejlepších iniciativ, ale také jejich rozšíření. Dobré nápady stojí za to využívat, z toho důvodu se tentokrát budou konat workshopy, na kterých autoři inovací v činnosti PZKO se budou dělit svými zkušenostmi s jejich realizací,“ uvedla Helena Legowicz, předsedkyně PZKO:

Dílny, během kterých budou zveřejněny výsledky soutěže, jsou samozřejmě volně přístupné, to znamená, že se jich může zúčastnit každý, nejenom autoři Nových iniciativ PZKO 2017. Zájemci se můžou přihlásit do 11. června mailem (zg@pzko.cz) nebo telefonicky (777 710 628) v sekretariátu PZKO.

red

 

Štítky:

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Walizki

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.