KRYNICA-ZDRÓJ / Dnes se k urputným bojům o medaile, kromě lyžařů v obřím slalomu a v běžeckém lyžování přidali naší hokejisté.

Závody v obřím slalomu se konaly na sjezdovkách Jaworzyny Krynickiej. Běžkaři, stejně jako včera, závodili v běžeckých stopách  SZ Ptaszkowa. I když počasí nebylo pro sportovce vůbec příjemné – mráz byl opravdu hodně tuhý, přidalo se i sněžení – všichni závodníci měli energie na rozdávání.

Hokejisté ze Zaolší, pro které hry začaly právě dnes, mají na programu hned tři zápasy: s USA, Litvou a Ruskem. Což znamená, že vítěze hokejového klání budeme znát ještě dnes.

Medailová ceremonie se bude konat opět večer. Dodatečně cenu získají nejlepší brankář, obránce, útočník a MVP tedy hráč s největším přínosem v turnaji. Po ceremoniálu je v rámci Olympijského večera připraveno setkání s legendami polského sportu.

Zveme do fotogalerie na polské stránce.

Kc/tnj

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Walizki

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.