KARVINÁ / Většina z nás je v této době myšlenkami u vánočního stromečku a dárků. Pořadatelé festivalu Dolański Gróm ale už teď myslí na svou akci, která se uskuteční v květnu 2017.

Poslední sobotu tohoto jarního měsíce proběhne už osmý ročník největší hudební akce na Záolší. Známe již jména interpretů, kteří vystoupí 27. května v karvinském parku Boženy Němcové.

„Kromě slibných jmen z Polska, jako jsou kapely SIQ a AKURAT, na pódiu vystoupí formace ze Záolší AMPLI FIRE s talentovaným zpěvákem Przemkem Orszulikem, českou hvězdou akce pak budou WOHNOUT a headlinerem Dolańskiego Grómu 2017 bude legendární kapela DŻEM,” prozrazují pořadatelé.

Dolański Gróm 2017 se bude, podobně jak to mu bylo během uplynulého ročníku, nést v atmosféře rodinné akce jako místa setkávání známých u dobré muziky.

Pokud stále přemýšlíte, co koupit svým známým pod stromeček, máme pro vás tip: vstupenky na Dolański Gróm 2017 jsou v prodeji již nyní na www.ticketportal.cz

Překlad: Pygmalion

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Walizki

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.