KOŠAŘISKA/ Pro vyznavače nordic walking Sportovní sekce Polského turisticko-sportovního sdružení „Beskid Śląski” v České republice připravila zajímavou nabídku. Ve středisku Na Pasieczkach v Košařiskach se  21. září budou konat závody v této sportovní disciplíně, jež má každým rokem rostoucí počet vyznavačů.

Vzdálenost, kterou závodnici budou muset zdolat je 2-5 kilometrů, podle věkov0 kategorií. A těch je hodně: ženy a muži do 12, 18, 35, 50, 65 let a nad 65 let.

Registrace a předaní instrukcí je na programu do 9,45 hod., start je v 10 hod. Dospělí (nad 18 let) se závodu účastní na vlastní riziko, poplatek za registraci je 50 korun. Za nezletilé osoby odpovídají jejich opatrovníci.Každý účastník dostane občerstvení a pamětní diplom s vlastním jménem. 

Účastníci budou mít k dispozici zázemí střediska – šatnu, toalety, hospodu U Jarząbka. Odstavné parkoviště je u konečné zastávky autobusu Košařiska-Milíř. Přihlášku je tř

Štítky: ,

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Walizki

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.