VENDRYNĚ / Workshopy, výstavy, prodej, dva dny, více než 800 návštěvníků, spokojených 35 vystavovatelů a prodané všechno jídlo z menu. Takto můžeme stručně popsat vánoční výstavu, kterou obec organizovala v „Czytelni“ minulý víkend.

v
Myšlenka výstavy v kombinaci s workshopem se objevila již před několika lety v jednom z přeshraničních projektů, na kterých se Wędrynia podílela. I když, jak uznávají organizátoři, počátky nebyly vůbec snadné, dnes má výstava tak skvělé renomé, že se na ní přihlásilo více vystavovatelů než „Czytelnia“ může pojmout a počet návštěvníků je každý rok vyšší.

Lze také předpokládat, že skvělé renomé výstava vděčí nejen široké škálé různých vánočních doplňků, ale také chutným obědům z kuchyně Klubu žen MS PZKO Vendryně. „Vždy všechno prodáme a to je dobře,“ řekla jedna z žen.
ikz

Štítky: ,

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Walizki

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.