NEBORY / I v Neborech se letos konal ples. Zábava trvala do brzkých ranních hodin, a pořadateli plesu tradičně byli místní skupina PZKO a Školní matice.

Letos k tanci vybízel hosty soubor Małe Oldrzychowice (MS PZKO Oldřichovice). Mladí tanečníci se předvedli v programu Kolem světa, a přesvědčili všechny účastníky plesu, že se cítí dobře v každém repertoáru, nejenom v tom lidovém.

Bal w Neborech kromě skvělé taneční zábavy, i díky hudbě DJ Marka Bartnického, byl také o tombole s nevšedními cenami, kotilionech a domácích zákuscích.

Zábava v Domě PZKO Oszeldy trvala do 4.30. hod. – Podle mě to byl jeden z nejlepších plesů na kterém jsem doposud v Neborech byl – přiznal Mariusz Kornuta. A jako důkaz nám zpřístupnil i tyto fotografie: (tnj)

Štítky:

Komentáře



CZYTAJ RÓWNIEŻ



REKLAMA Walizki

REKLAMA
Ministerstvo Kultury Fundacja Fortissimo

www.pzko.cz www.kc-cieszyn.pl

Projekt byl realizován za finanční podpory Úřadu vlády České republiky a Rady vlády pro národnostní menšiny.
Projekt finansowany ze środków Kancelarii Prezesa Rady Ministrów w ramach konkursu Polonia i Polacy za Granicą 2023-2024.
Publikacja wyraża jedynie poglądy autora/ów i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz Fundacji Pomoc Polakom na Wschodzie im. Jana Olszewskiego.